Zombi Inváziós Elmélet VII.

A modern technika

Nos azt mindenképp el kell ismernem, hogy a modern technológia nélkül bizony eléggé nehéz lenne egy olyan utópikus világban boldogulni ahol a holtak vették át az élők helyét. Természetesen ebbe beletartozik az eddig leírt különböző kapcsolatfelvételi forma, most azonban az igazán fontos dolgokról írok. Igaz, ez csak most jutott eszembe. Korunkban szerencsére ugyanis rengeteg távolról irányítható kütyü van. Nem beszélve a kamerákról. Egy - egy ilyen távirányítós autóval vagy helikopterrel, esetleg drónnal tökéletesen megfigyelhető a Zombi horda vonulása akár madártávlatból is. Kockázat nélkül felderíthető egy-egy épület vagy csatorna rendszer esetleg tó.

Legvadabb elképzeléseimben ezeket a járgányokat fegyverként is használhatnánk.Persze több buktatója is van a dolognak. Az autókat még egyszerű átalakítani bombává, vagy rájuk rögzíteni egy kisebb puskát mivel a fék megfogja a hátralökését a fegyvernek de egy repülő tárgyon ez másként van. A lőfegyvereknek, ugyanis legjobb tudomásom szerint az elsüléskor van egy visszarúgása. Egy lebegőtárgynál ez annyit jelentene hogy egyszerűen hátrébb löki az égben, vagy akár le is zuhan. Így ennek nem sok értelme lenne hiszen legjobb esetben is maximum egy lövést ereszthetnénk el.
Persze ott vannak a torpedó jellegű rakéták, de azok túl nagyot robbannak és megsérthetik a helikoptert vagy drónt is. A repülőket ezen a téren maximum megfigyelésre használnám. 
Sajna nem igazán jut eszembe olyan dolog amivel ez megoldható lenne. Egy dolog van talán amit lehetségesnek látok, bár az ilyen terepen nem igazán célravezető. Ezeket a drónokat méretüktől függően ugyanis akár némi anyag szállításra is át lehet alakítani. Miért ne vihetne egy ilyen drón mondjuk olyan kémiai anyagot amely a megfelelő időpontban kölcsönhatásba lép egy másik anyaggal és bumm. Ez szerintem megoldható lenne. Bár ilyen alapon tűzoltásra is használható lenne akár már manapság is.