Új témák a Blogger sablonjai között

Biztos nektek is jelezte a Blogger amikor beléptetek az admin felületre, hogy új témákat helyeztek el. Valószínűleg Ti is mint én csak átkattintottatok a pop-up-on mondván, hogy már meg van a jól bevált sablonotok, eleget küzdöttetek vele és már nem akartok újjal bajlódni.



Végül azonban megerőltettem magam és ránéztem a dologra. Meg kell mondjam abszolút pozitív csalódás volt. Az sablonok nagyon szépek és bőven van miből válogatni is. Igaz, elrendezést tekintve mindössze 4 új sablon érkezett, de ezek mindegyike 4 különböző alternatívát mutat fel. Ez persze nem újdonság hiszen eddig is ennyi közül lehetett választani.

Az új sablonok azonban már magukban hordozzák a 'pogácsa menü'-t és a sticky header-t ami ugye látható marad akkor is lejjebb görgettek az oldalon.

Több különböző eddig csak bonyolult módon eszközölhető elrendezési újítás is bekerült a repertoárba. Ilyen például a főoldalon a cikkek megjelenése. Ha megnézed a főoldalamat, a cikkeknek csak egy bizonyos része van kiemelve majd egy "Elolvasom a cikket" gomb. Na! Ez mostantól alap funkciónak számít, persze mindegyiknél máshogy jelentkezik ez a funkció.

Mindezek mellett rengeteg beállítási lehetőségünk van.

Így első blikkre azonban mindenképpen megéri elgondolkodni azon, hogy váltson-e az ember template-t. Azt hiszem még én is komolyan megfontolom a dolgot.

Megjegyzések